Çayırbağı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalitesi ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Ahlaklı, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda evrensel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 15:00
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler özel servislerle ve kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Masa Tenisi, Doğa Gezisi, Satranç.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl düzenli olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarına katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tarihi yerinde öğreniyorum projesi kapsamında Giresun, Ordu, Samsun, Amasya, Bolu ve İstanbul seyahati gerçekleştirdik.

Telefon - 0462 814 32 22 / 05079179677 / 05302471100

WEB - https://cayirbagiiho.meb.k12.tr

Adres - Çayırbağı Mahallesi Serdarlı Küme Evleri No3 Doğankaya Yol Ayrımı Düzköy/TRABZON

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Trabzon İli Düzköy İlçesinin 5000 nüfusuyla en kalabalık mahallesidir. 1000 metre rakıma sahip olan mahallemiz yeşilin her tonuna sahip doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir yerleşim yeridir.

Ulaşım Özel öğretmen servisleri , belediye otobüsü(tek sefer) , dolmuş (2 saat aralıklarla)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Düzköy 9 km Trabzon 45 km