ÇİHO ÖĞRENCİLERİ,TRABZON BİLİM MERKEZİ VE PLANETARYUM'U KEŞİFTE !

Okulumuz öğrencileri Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde yapılan Bilim Merkezi ve Planetaryum'u ziyaret etti.

07.12.2023 64

Farklı yaş gruplarından ve farklı birikime sahip bireyleri bilimle buluşturarak bilim ve teknolojiyi toplum için anlaşılır ve ulaşılır bir hale getirmek ve bilimin, teknolojinin önemini toplum gözünde artırmak amacıyla inşa edilen “Bilim Merkezi ve Planetaryum Merkezi"ni öğrencilerimiz geçtiğimiz hafta ziyaret ettiler.
Gençlerimizin “başımıza icat çıkarabilecekleri” tam donanımlı teknoloji merkezinde; tasarım ve beceri atölyeleri, robotik ve kodlama atölyeleri, keşif atölyeleri, sanal küre, sanal tur merkezi, güneş saati ile kafe ve dinlenme alanları bulunuyor.
Bilim merkezleri, bilim ve teknolojiye karşı merakı tetikleyen, keşfetmeye, öğrenmeye davet eden, okul dışı bir ortamda halkla bilimi buluşturarak toplumda bilim ve teknoloji kültürünün oluşmasına ve gelişmesine olanak sağlayan, deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeriyor.07-12-202307-12-202307-12-2023Öğrencilerimize bu imkanı sunan,emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Adres:
Çayırbağı Mahallesi Serdarlı Küme Evleri No3 Doğankaya Yol Ayrımı Düzköy/TRABZON

046281432220507917967705302471100